Låt oss sälja din fastighet i Västerås

Sälj din fastighet i Västerås

Som fastighetsförmedling så förmedlar vi alla olika typer av fastigheter, tomter och marker. Vill du sälja ett flerfamiljshus, industrifastighet eller en bit skogsmark så bistår vi dig gärna med det. Vi är uppdaterade kring alla föreskrifter gällande den typen ärenden.

Att sälja ett flerfamiljshus eller en industrifastighet där det redan huserar ett antal hyresgäster kan verka komplicerat men det behöver det inte vara med vår hjälp. Vi ser till att du är trygg genom hela affären och de hyresgäster som finns kommer knappt märka av ägarbytet. Våra mäklare sköter fastighetsaffären smidigt, tryggt och professionellt från ert första möte tills dess att den nya ägaren fått sina nycklar. Har du några frågor angående vårt tillvägagångssätt eller vill ha rådgivning kring din fastighetsaffär? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan!

mäklare västerås sälja fastighet

Sälja tomt Västerås - låt dröm bli verklighet

Det kan finnas flera anledningar till att du vill sälja din tomt. Kanske har du till och med en köpare? När man räknar värdet på en tomt så finns det mycket att ta hänsyn till förutom storlek på tomten och läget. Vad tomten kan användas till och vad den har för potential är minst lika viktigt. Många tomter har också tillgångar som man först kanske inte tänker på, till exempel skog. Det måste också tas med i beräkningarna. Våra mäklare är förutseende och kan se potentialen i en ödetomt, det är viktigt för att kunna förstå det verkliga värdet.

Industrifastighet, affärslokaler och hyreshus

För en lyckad försäljning av en kommersiell fastighet är det essentiellt att hitta rätt köpare. Våra mäklare hittar passande spekulanter med hjälp av kraftfulla digitala marknadsföringsverktyg samt vårt stora kontaktnät. Vi hjälper intressenterna få syn på den inneboende kapaciteten och utvecklingsmöjligheterna som din lokal, tomt eller fastighet bär på. Är du intresserad av att sälja en kommersiell fastighet? Kontakta oss idag så bokar vi in ett första möte!

Sälja fastighet Västerås - Så går det till

Att sälja en kommersiell fastighet eller fristående tomt påminner om det tillvägagångssättet vi tillämpar vid vanlig bostadsförsäljning. Dock finns det andra parametrar att ta hänsyn.

Allt börjar med värdering och rådgivning. Din mäklare använder sig av moderna verktyg för att analysera och värdera fastigheten eller tomten korrekt. Efter det får du som säljare berätta om dina önskemål gällande försäljningen av tomten eller fastigheten. Din mäklare rådger dig i beslutprocessen och när du bestämt hur du vill ha det så är det dags att samla in fakta och information om objektet som är till försäljning.

Mäklaren tar hand om försäljningsprocessen enligt dina önskemål och hittar lämpliga köpare och spekulanter genom vårt kontaktnät, annonser i dagspress och på sociala media samt marknadsföring riktad mot fastighetsinvesterare. Din mäklare håller i visningar och presenterar fastigheten eller tomten för intressenter. Sedan är det dags för budgivning och eventuellt vissa förhandlingar gällande avtal. När köparen är bestämd så skriver ni omgående kontrakt. Vi ser till att alla handlingar finns förbereda i god tid så att eventuella ombud kan granska dem. Sedan är det bara att lämna över nycklarna och önska lycka till!

Påbörja din fastighetsaffär idag!