Vi kan sälja din lägenhet i Västerås

Sälj din lägenhet i Västerås

Våra skickliga mäklare hjälper dig sälja din lägenhet i Västerås. Ett första steg är att boka in en kostnadsfri värdering av din bostad. Att få reda på hur mycket din bostad är värd kan inspirera dig att fortsätta med en försäljning.

I samband med värderingen kan du och mäklaren prata om dina förväntningar och önskningar. Mäklaren kommer till exempel fråga när du kan tänka dig sälja och vilket utgångspris du vill sikta på? Tillsammans upprättar ni en säljplan och börjar samla information om lägenheten som kan användas vid annonsering, presentation och visning. Att sälja sin lägenhet och påbörja ett bostadsbyte kan kännas som ett stort steg, vi lovar att underlätta processen och vara din guide på vägen.

mäklare västerås sälja lägenhet

Trygghet under hela försäljningen

Tydlig kommunikation är viktigt för att du skall känna dig trygg med din bostadsaffär. Hos oss hittar du vänliga och tillmötesgående mäklare som förklarar alla de olika stegen så att du förstår de olika momenten under försäljningen av lägenheten. Våra mäklare sitter på mycket kunskap och har stor erfarenhet av fastighetsförmedling. De träffar folk som är mitt uppe i bostadsförsäljning och bostadsköp varje dag.

Mäklarna som arbetar hos oss är lösningsorienterade och vana vid att vara flexibla när det behövs. Den mäklare som har hand om försäljningen av din bostadsrätt kommer använda alla sina verktyg för att du skall bli så nöjd som möjligt med bostadsaffären.

Låt din bostadsrätt komma till sin rätt

Vi arbetar med flera duktiga inredare, fotografer och hantverkare som hjälper dig lyfta din bostad. En fin presentation av lägenheten är viktigt, både för fotografering och visning.

I de flesta fall rekommenderar vi våra säljare att anlita en homestyling konsult. Homestyling innebär att bostaden inreds på ett sätt som tilltalar de flesta spekulanter. Med rätt homestyling kan bostaden blir mer lockande och attraktiv för köpare. Inredaren eller konsulten som utför homestylingen vet hur man lyfter fram bostadsrätten på ett bra sätt så att eventuella köpare får möjlighet att fantisera om att själva bo i lägenheten.

Det kan även hända att mäklaren rekommenderar vissa renoveringar innan homestyling och fotografering. Att måla slitna väggar, slipa nötta golv eller lacka om skåpsluckorna i köket är kostnadseffektiva lösningar som ger bostaden en ny fräschör och som kan höja både utgångs- och slutpriset.

Vi hjälper dig anlita en professionell fotograf som tar vackra och tilltalande bilder av din lägenhet till bostadsannonserna. Duktiga bostadsfotografer kan förmedla känslan som en lägenhet har med bilder, det är essentiellt för att hitta rätt köpare.

Innovativ annonsering

Med våra moderna marknadsföringsverktyg når vi både passiva och aktiva köpare. Aktiva köpare är de som letar själva, som kanske letar på bostadssajter eller i dagstidningar dagligen i jakt på en ny bostad. Passiva köpare är de som kanske inte letar lika målinriktat men som ändå är ute efter något nytt. Med målgruppsinriktad annonsering på sociala media kan man även nå den passiva gruppen. När drömlägenheten dyker upp mitt framför ögonen vid ett passande ögonblick är det svårt att värja sig.

Självklart matchar vi även din bostad mot vårt kundregister där det finns massor av intressenter som letar efter en ny lägenhet.

Boka en kostnadsfri värdering idag och påbörja försäljningen av din bostadsrätt!

Boka en kostnadsfri värdering av din lägenhet idag!